Her er noen av prosjektene vi har hatt gleden av å jobbe med. Vi liker gjerne å starte et prosjekt med å gjennomføre et forprosjekt, slik at vi kan få avklart mål med prosjektet og hvilke behov du har. Noen ganger er det å lage en ny tjeneste, andre ganger er det å forbedre interne prosesser. I et forprosjekt kan vi også se på hvilken teknologi som er aktuell å bruke. Som regel er det først etter et forprosjekt vi kan komme med et pristilbud eller budsjettramme på utvikling av selve løsningen.

Yellospace ønsker å hjelpe lokale butikker med å synliggjøre seg i en digital verden. De ville utvikle en digital kupongløsning hvor butikkeiere selv kunne publisere tilbud og annonser.

Smart Labs bidro i første omgang med en prototype som Yellospace kunne vise fram til Innovasjon Norge, potensielle kunder og samarbeidspartnere. Samarbeidet med Yellospace fungerte godt, og kunden ønsket å fortsette å bruke Smart Labs også etter prototypen var utviklet.

IBBL hadde behov for å modernisere sine systemer for drift og administrasjon av HMS-oppgaver i boligbyggelag. Det var viktig at grensesnittet skulle være enkelt å bruke for personer i alle aldre, da det er styrelederne i hvert enkelt boligbyggerlag som skal inn og håndtere arbeidsoppgaver, se dokumenter, utføre sjekklister og lese informasjon knyttet til helse, miljø og sikkerhet.

Smart Labs anbefalte kunden å gjennomføre et forprosjekt før start av utvikling. I forprosjektet avdekket vi flere behov, krav og ønsker som ikke var kjent fra starten, og kunne med utgangspunkt i dette levere en anbefaling på løsning og estimere en kostnadsramme.

Nå har IBBL lansert løsningen for alle borettslag, og tilbakemeldingene både fra IBBL og de som har gjennomført opplæring er svært gode. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet.
Norsk Revyfestival kom til oss med ønske om å lage et system som kunne brukes av frivillige og arrangører av festivalen. I tillegg til håndtering av frivillige skulle systemet også håndtere påmelding av revynummer til festivalen.

Smart Labs har laget en løsning som gjør det mulig å laste opp videoer som automatisk blir lagret på Norsk Revy sin Vimeo konto. Juryen som skal velge ut revynummer som får delta på NM i revy på Høylandet kan rangere alle bidrag med en score mellom 1-10.

Alle som registrerer seg som frivillig får mulighet til å se hvilke dugnadslister de er satt opp på. Det er også bygget et meldingssenter med integrasjon mot SMS hvor gjengsjefer og andre administratorer kan sende meldinger til enkeltpersoner eller grupper.
Applena er et kupongsystem for publisering, salg og bruk av kuponger gjennom forskjellige idrettsorganisasjoner i samarbeid med North Design & Communication AB i Sverige.

Løsningen er under utvikling og vil lanseres på Android og iOS i løpet av 2017.